Privat

​Epoxy gulv

Vi udfører professionelle specialbelægninger med epoxy til alle kundetyper, uanset opgavens størrelse og kompleksitet. Se et uddrag af vores tidligere opgaver nedenfor.

Læs mere om ​epoxygulve
Fang os på:
E-mail:
Direkte: 71 74 15 21
5 års garanti på gulve
Tilfredshedsgaranti
Opløsningsfri produkter
Ingen opstartsgebyr

​Epoxy gulv

Epoxy gulve er almenkendte i industrielle sammenhænge og anvendes i høj grad på grund af deres store slidstyrke og lange holdbarhed. Epoxy gulve er desuden nemme at vedligeholde, skridsikre og utrolig rengøringsvenlige.

​Det er derfor ikke helt uden grund at denne gulvtype bruges som industrigulv i stort set alle brancher til mange forskellige anvendelsesområder.

Epoxy bruges bl.a. til:

  • Industrigulve
  • Autoværksteder
  • Garager
  • Lagergulve
  • Landbrug
  • Fabrikker​

Et epoxy gulv er tre gange så stærk som et betongulv, hvorfor det er den stærkeste gulvtype i branchen. Netop derfor bliver epoxy gulve ofte anvendt i industrien og andre steder, hvor gulvet udsættes for tunge maskiner, pallevognstrafik og anden daglig slid.

Hvad er epoxy?

Epoxy er et tokomponentmateriale, der består af en hærder og en binder, der sammen danner det slidstærke og fleksible plastmateriale. Epoxy er således et kraftfuldt bindemiddel, der tilsættes produkter som maling, lim, fugemasse og andre tætningsmaterialer for at sammenbinde blandingernes forskellige bestanddele. Epoxy anvendes ofte som fiberforstærkende plastmateriale inden for gulvbelægninger.

Epoxy skal blandes i de rette helt mængder og har en hurtig hærdningstid, når det først hældes på belægningsoverfladen. Hvis du overvejer at få et epoxy gulv i hjemmet, bør du altid få fagfolk med den fornødne ekspertise til at udføre gulvbelægningen, da det handler om at være umådelig præcis, professionel og utrolig hurtig på samme tid.​

Indretning med epoxy gulve i privatboliger

Når der skal vælges nyt gulv til privatboligen, er gulvtypens æstetik og tekniske kvaliteter vigtige at overveje, da det har stor betydning for hjemmets atmosfære. Et epoxy gulv kan meget nemt være en mulighed, hvis du ønsker et indbydende og slidstærkt gulv, der er nemt at rengøre.

Vi tilbyder epoxy gulve i et utal af farvevarianter og overflader, der vil give et frisk pust til ethvert hjem. Hvad enten du er til New Yorker gulve med et råt betonlook, de lyse farvenuancer eller ønsker at skeje ud med et gulv i en skarp kontrastfarve eller med flotte mønstre.​

Epoxy gulve egner sig bedst i køkkener, bryggerser eller garager, og er lysægte, hvorfor farven ikke vil falme med tiden.

Landsdækkende gulvservice

Hos Vestbjerg Epoxygulve udfører vi professionelle specialbelægninger med epoxy til alle kundetyper, uanset opgavens størrelse og kompleksitet.

Uanset om gulvbelægningen skal udføres i Aalborg, Aarhus, Odense eller København, så tilbyder vi landsdækkende gulvservice og vejleder gerne, så du får præcis det gulv, du ønsker.

Hos Vestbjerg Epoxygulve er kvalitet i højsædet, hvorfor vores kunder altid kan regne med at få et langtidsholdbart resultat, der er udført med en formfuldendt finish.

​Kontakt os på telefon 71 74 15 21, hvis du vil vide mere om epoxy gulve og deres funktion, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på gulvbelægning med epoxy.

Vestbjerg Epoxygulve – Det sikre valg i Jylland

Hos Vestbjerg Epoxygulve benytter vi altid den nyeste viden indenfor gulvlægning. Befinder din gulvopgave sig i Jylland, er der ikke langt fra ord til handling. Vi holder til i Silkeborg i Midtjylland, så vi er placeret godt centralt. Derfor kan vi nå ud til alle gulvopgaver i Jylland – store som små. Vi har mange års erfaring og er specialiserede i alle former for overfladebehandlinger med epoxy, Polyurethan, akryl og cementbaseret New Yorker belægninger. Ønsker du god rådgivning, de stærkeste gulve på markedet og 5 års garanti? Så skal du vælge Vestbjerg Epoxygulve, som din foretrukne gulvleverandør i Jylland.

Få et uforpligtende tilbud

Hos os får du altid et uforpligtende tilbud på en unik gulvløsning.​

    Eller ring til os på  71 74 15 21