Erhverv

Industri

Som din professionelle gulvlægger, er du altid garanteret stærke og langtidsholdbare industrigulve med en lang række fordele og funktioner. Se et udpluk nedenfor.

Læs mere om industrigulve
5 års garanti på gulve ift. AB18
Tilfredshedsgaranti
Opløsningsfri produkter
Ingen opstartsgebyr

Industrigulve

Når du skal vælge et nyt gulv til industriproduktion, laboratoriemiljøer eller sundhedssektoren, er det vigtigt at gulvløsningen bliver valgt på grundlag af belastningsgivende funktionskrav.

Du bør derfor overveje hvilke kemiske, mekaniske og termiske belastninger industrigulvet skal kunne modstå. På den måde er du sikker på, at vælge en funktionsdygtig gulvbelægning, som lever op til skrappe myndighedskrav og lignede.​

Industrigulve fra Vestbjerg Epoxygulve er velegnet til lagerbygninger, industrihaller og alle former for industriproduktion. Som din professionelle gulvlægger, er du altid garanteret stærke og langtidsholdbare gulve med en lang række fordele.

Fordele ved industrigulve:

  • Tåler mekaniske belastninger
  • Mulighed for belægning med lav trinstøj
  • Kan laves skridsikkert
  • Er behagelige at gå på
  • ​Rengøringsvenlige og kemikalieresistente

​Industrigulve med epoxy belægning

Industrigulve med epoxy belægning er en velafprøvet og grundigt dokumenteret kvalitetsløsning, der bliver brugt i mange fabrikker, laboratorier og virksomheder.

Epoxybelægningen hæfter utrolig godt på stort set alle underlag og giver det færdige gulv en flot overflade.​

Vestbjerg Epoxygulve udfører industrigulve, som kan klare store mekaniske belastninger og som mindsker støj fra trin og bump. Dertil er gulvet nem at renholde og lever op til skrappe myndighedskrav om hygiejne.

Vi kan i mange tilfælde gøre udlægningen af industrigulve med epoxy belægning overraskende kort, fordi gulvløsningen er meget hurtigt at lægge og så har gulvtypen en kortvarig afhærdningsperiode.

Industrigulve – En holdbar gulvløsning til lageret

Et epoxygulv er både solidt og konkurrencedygtigt, når der er behov for en langtidsholdbar gulvløsning til lageret, industrihallen, fabriksanlægget eller lignende arbejdssteder.

Epoxy er en tokomponenthærdeplast, hvor bindemidlet epoxyresin hærder ved tilsætning af en hærdekomponent. Industrigulvet har en høj slidstyrke og kan klare tunge belastninger fra både paller og køretøjer. Uanset om det gælder punktlast, fladelast, rullelast eller vibrationer fra maskiner, så kan vores industrigulve modstå belastningerne.

Dertil har det fugefri industrigulv ingen samlinger eller andre svage punkter, der skal repareres. Gulvet kan ligeledes udføres med en skridhæmmende overflade, der ofte er en fordel ved Industrigulve, hvor der er meget trafik.​

Kontakt Vestbjerg Epoxygulve i dag og få svar på alle dine spørgsmål vedrørende industrigulve. Du kan også få et gratis gulvtjek samt et uforpligtende tilbud på den gulvløsning, der passer til din arbejdsplads.

Vestbjerg Epoxygulve – Det sikre valg i Jylland

Hos Vestbjerg Epoxygulve benytter vi altid den nyeste viden indenfor gulvlægning. Befinder din gulvopgave sig i Jylland, er der ikke langt fra ord til handling. Vi holder til i Silkeborg i Midtjylland, så vi er placeret godt centralt. Derfor kan vi nå ud til alle gulvopgaver i Jylland – store som små. Vi har mange års erfaring og er specialiserede i alle former for overfladebehandlinger med epoxy, Polyurethan, akryl og cementbaseret New Yorker belægninger. Ønsker du god rådgivning, de bedste gulve på markedet og 5 års garanti i følge AB18? Så skal du vælge Vestbjerg Epoxygulve, som din foretrukne gulvleverandør i Jylland.

Få et uforpligtende tilbud

Hos os får du altid et uforpligtende tilbud på en unik gulvløsning.​

    Eller ring til os på  71 74 15 21