Ledige stillinger

Gulvlæggere

Vi får flere og flere opgaver, og derfor søger vi med lys og lygte efter gulvlæggere med opstart hurtigst muligt til at udføre gulvbelægninger i epoxy/polyurethan.

Har du hænderne skruet rigtigt på og elsker du at levere godt håndværk i topkvalitet? Så er du måske den, som vi leder efter.

Arbejdssted:
Vores kontor og lager ligger i Silkeborg, og udfører opgaver i hele Jylland.

Opgaver:
Vi har mange års erfaring og er specialiserede i alle former for overfladebehandlinger med epoxy, Polyurethan og New Yorker gulve.

Vi specialiserer os indenfor fugefrie gulve med epoxy og polyurethan, så vi laver alt fra New Yorker gulve til garagegulve. Vi benytter os altid af den nyeste viden, der giver de bedste gulve på markedet.

Vores opgaver omhandler alle gulvtyper, så vores kunder kan få den bedste belægning som muligt, uanset om det er et slidstærkt epoxygulv, et fleksibelt polyurethan gulv eller et specialdesignet new yorker gulve.

Om dig:
Vi ser gerne, at du har en håndværksmæssig baggrund, og vi prioriterer erfaring med udlægning af fugefrie gulve. Du vil naturligvis blive mødt af oplæring i faget, så brancheerfaring er ikke en nødvendighed.

Du skal gerne kunne arbejde i hold og samtidig arbejde selvstændigt, når opgaven kræver det.

Du kan finde ud af at møde til tiden og er åben for fleksible arbejdstider, når dine kollegaer har brug for hjælp til en opgave eller bytte vagt.

Kørekort er en fordel at have.

Vi tilbyder:

  • Ordnede forhold.
  • epoxykursus.
  • Et job med afveksling og mulighed for at lære et fag med rigtig gode indtjeningsmuligheder.

Opstart:
Hurtigst muligt

Sådan ansøger du
Send ansøgning på info@vepoxy.dk Vi behandler alle ansøgninger fortroligt og gemmer ikke oplysninger. Skulle du have spørgsmål til jobbet, kan du kontakte os på tlf. 41-28-33-43

Få et uforpligtende tilbud

Hos os får du altid et uforpligtende tilbud på en unik gulvløsning.​

    Eller ring til os på  71 74 15 21