5 års garanti på gulve
Tilfredshedsgaranti
Opløsningsfri produkter
Ingen opstartsgebyr

Om Vestbjerg Epoxygulve

​Gulve er meget mere end smukke egetræsgulve og farverige vinyl- og linoleumsgulve.

Hos Vestbjerg Epoxygulve har vi valgt at specialisere os i specialbelægninger inden for robuste, slidstærke og specialdesignede epoxy- og polyurethangulve.

 

Vi dækker hele Danmark

Vestbjerg Epoxygulve er en enkeltmandsvirksomhed, der på grund af det specielle erhverv ikke har valgt at begrænse hverken sit kundesegment, opgavernes størrelser eller det geografiske arbejdsområde.

Vi kører derfor til opgaver i hele Danmark og udfører specialbelægninger med epoxy, granit eller polyurethan for alle typer kunder – uanset opgavens omfang.

Vi har stor erfaring med opgaver inden for det private, hvor vi blandt andet tilbyder belægninger i garager, værksteder, køkkener og på betontrapper og -altaner.

Ligeledes udfører vi hver dag opgaver for erhvervskunder og industrien, hvor gulvenes stærke slidstyrke og nemme vedligehold er særligt populært.

 

Kvalitet frem for alt

Med over femten års erfaring inden for specialbelægninger ved vi, at kvaliteten af vores arbejde er den vigtigste værdi for såvel kunderne som for vores egen fremtid i branchen. Derfor er kvalitet altid hovedfokus på enhver opgave. Vi kommer kun ud til det samme gulv én gang – og det er for at lave det rigtigt og korrekt første gang.

Ved at sørge for at gøre arbejdet ordentligt første gang sikrer vi vores kunder et holdbart og kvalitetsbevidst resultat med en smuk finish, der lever op til de ønskede krav og forventninger.

Vores produkter indeholder ingen opløsningsmidler og lever fuldt op til alle gængse miljøkrav på området.

Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon 71 74 15 21, hvis du vil vide mere om epoxy-, polyurethan- eller stengulve.

Få et uforpligtende tilbud

Hos os får du altid et uforpligtende tilbud på en unik gulvløsning.​

Eller ring til os på  71 74 15 21