Privat

Gulve til privat

Vi har mange års erfaring med gulve til private boliger. Udforsk vores sortiment af bl.a. epoxygulve, polyurethangulve, Flake Floor, New Yorker-gulve m.m. nedenfor.

Læs mere om gulve til privat
5 års garanti på gulve ift. AB18
Tilfredshedsgaranti
Opløsningsfri produkter
Ingen opstartsgebyr

Gulve til private

Ønsker du noget andet end egetræsgulve eller farverige vinyl- og linoleumsgulve i dit private hjem? Så finder du mange andre gulvmuligheder her hos Vestbjerg Epoxygulve, hvor vi har specialiseret os i specialbelægning af lækre epoxy- og polyurethangulve både i private hjem og til erhverv. Vi har mange års erfaring indenfor gulvbranchen, og derfor kan vi lave gulvløsninger som New Yorker Design, epoxygulve, polyurethangulve samt mange andre typer belægning, du kan anvende indendørs eller udendørs på din grund.

Epoxygulve og polyurethangulve har længe været kendt i industrielle og erhvervsmæssige sammenhænge på grund af deres store slidstyrke og lange holdbarhed, hvor de samtidig er nemme at vedligeholde og utrolig rengøringsvenlige. Disse kvaliteter er tiltalende for mange husejere, hvilket er grunden til deres store popularitet, da de kan belægges både i køkkenet, stuen, garagen, kælderen osv. Du vil derfor i vores sortiment af gulve til private finde mange forskellige typer og æstetiske udtryk til flere anvendelsesområder.

 

Indret dit hjem med epoxygulv, polyurethangulv, New Yorker-gulv m.m

Når du skal vælge et nyt gulv til privatboligen, er gulvtypens æstetik og tekniske funktioner vigtige at overveje, da det har stor betydning for hjemmets atmosfære og ikke mindst vedligeholdelse af gulvet fremadrettet. Vi tilbyder gulvbelægning i et utal af farvevarianter og overflademuligheder, der vil give et frisk pust til ethvert hjem, og hvor du har mulighed for at designe gulvløsningen, sådan som du ønsker den.

Et epoxygulv kan nemt være en mulighed, hvis du ønsker et indbydende og slidstærkt gulv, som er let at rengøre, hvilket er oplagt i mange hjem med børnefamilier. Særligt boligejere har fået øjnene op for de miljøvenlige polyurethangulve, da de både kan anvendes indendørs og udendørs samt er vandtætte, slidstærke og resistente over for alle typer rengøringsmidler. Polyurethan kan desuden altid anvendes i hele huset.

Ønsker du at skabe et urbant hjem med et beton-look, så vil vi klart anbefale dig at tage et kig på vores designgulve, New Yorker Raw og New Yorker Design, der kan bidrage med et rustikt og råt udseende, hvor du kan designe belægningen med klassiske naturfarver eller skabe en belægning med masser af farve og liv. Flake Floor er derimod for dig, der ønsker at skabe et anderledes æstetisk udtryk med de strøede flake, flager, i overfladen. Flake Floor har et særligt udtryk, som minder meget om den mosaiklignende terrazzo-flise, men hvor Flake Floor er en mere prisvenlig, holdbar løsning, som er lettere at vedligeholde.

 

Landsdækkende gulvservice for private og erhverv

Som du kan se, så tilbyder Vestbjerg Epoxygulve mange specialgulvløsninger, hvor kun din fantasi sætter grænser for, hvordan din bolig kan indrettes. Vi besidder stor erfaring med alle typer kundeopgaver indenfor specialbelægning af robuste og specialdesignede epoxy- og polyurethangulve. Ingen af vores produkter indeholder opløsningsmidler, og du er derfor garanteret, at vi lever op til alle gængse miljøkrav på området.

Hvis du har en gulvopgave, du mener, vi kan klare, eller du ønsker at få et uforpligtende tilbud på en af vores gulvløsninger, så skal du endelig ikke holde dig tilbage med at kontakte os – uanset hvor du har adresse henne i landet. Vi tilbyder nemlig landsdækkende gulvservice for private og erhverv, hvor du altid er garanteret et landtidsholdsbart resultat med en formfuldendt finish. Vi kører med glæde til Aalborg, Aarhus, Odense og København uanset opgavens størrelse eller kompleksitet.

Få et uforpligtende tilbud

Hos os får du altid et uforpligtende tilbud på en unik gulvløsning.​

    Eller ring til os på  71 74 15 21