Privat

Designgulve

Vestbjerg Epoxygulve tilbyder specialbelægning af designgulve i flere imponerende farvenuancer og med et væld af skønne mønstre. Tjek et udpluk af vores arbejde nedenfor.

Læs mere om designgulve
Fang os på:
E-mail:
Direkte: 71 74 15 21
5 års garanti på gulve
Tilfredshedsgaranti
Opløsningsfri produkter
Ingen opstartsgebyr

Designgulve

​​Hos Vestbjerg Epoxygulve tilbyder vi specialbelægning af designgulve i flere imponerende farvenuancer og med et væld af skønne mønstre. Vores designgulve er meget populære blandt butikskæder, kommunale institutioner, erhvervsejendomme og privatboliger, hvor der ønskes et tidløst alternativ til de mere traditionelle gulvtyper som trægulve og klinker.

 

Skræddersyede gulvløsninger til offentlige institutioner, erhverv og privatboliger

Vestbjerg Epoxygulve tilbyder skræddersyede gulvløsninger, hvor både design og funktion passer til lokalets indretningsstil, funktionsbehov og anvendelsesområde. Hvad enten du er til de klassiske naturfarver eller stærke og livlige nuancer, der fremhæver dine møbler og passer til tidens trend, så kan vi udføre en professionel gulvbelægning, der lever op til alle dine forventninger.

 

Er du særlig vild med den rå New Yorker-stil, så tilbyder vi også gulvbelægning med et råt og industrielt betonlook. Vores populære New Yorker gulve fås i flere forskellige farvenuancer, der giver et eksklusivt modspil til den øvrige indretning. Designgulvets fugefrie og glatte overflade gør endvidere gulvet nemt at rengøre og vedligeholde, hvilket også er medvirkende til belægningens store popularitet.

 

​Specialbelægninger med epoxy, flydemørtel og polyurethan

Designgulve er fugefri, cementbaserede gulvbelægninger, der kan indfarves efter ønske. Vi udfører slidstærke designgulve ved først at belægge underlaget med en epoxybaseret primer. Bagefter anvender vi en Weber indfarvet flydemørtel for dernæst at belægge gulvet med endnu et lag epoxy. Til sidst fuldbringes gulvbelægningen med en topcoat i polyurethan for at give gulvet en flot finish.

Det kræver en særlig erfaring og teknisk ekspertise at udføre specialbelægninger af gulve for at opnå det bedste resultat. Dette gælder både i anvendelsen af produkterne, men også i selve belægningsteknikken. Derfor bør du altid få en fagkyndig gulvekspert til at udføre gulvløsningen for dig. Dette gælder både belægning af designgulve, men også epoxygulve og polyurethan gulve.

Hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan du kan få udført et unikt og langtidsholdbart designgulv, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 71 74 15 21 for et uforpligtende tilbud.​

Få et uforpligtende tilbud

Hos os får du altid et uforpligtende tilbud på en unik gulvløsning.​

Eller ring til os på  71 74 15 21