Privat

Udendørs

Vi tilbyder granitløsninger i højeste kvalitet med lang levetid. Se et udpluk af vores udendørs belægning nedenfor til bl.a. parkering, trapper, altaner mv.

Læs mere om udendørs belægning
Fang os på:
E-mail:
Direkte: 71 74 15 21
5 års garanti på gulve
Tilfredshedsgaranti
Opløsningsfri produkter
Ingen opstartsgebyr

Udendørs

​Vi tilbyder granitløsninger i højeste kvalitet, der vil give nyt liv til dine kedelige betonoverflader. Med en udendørs belægning fra Vestbjerg Epoxygulve, er du garanteret en smuk og slidstærk granitbelægning med en lang levetid.

 

Udendørs granitbelægninger bruges bl.a. til:

  • ​Parkering
  • Gangstier
  • Svalegange
  • Trapper
  • Altaner
  • Alle betonflader

 

Granitløsninger og udendørs gulvbelægning

Vores udendørs gulvbelægning er en blanding af granit og polyurethan, som vi stryger ud over betonoverfladen. Selve overfladen overgår til at være en tættere masse, der bliver mere modstandsdygtig over for såvel snavs som slid og belastning.

Hos Vestbjerg Epoxygulve får du granitløsninger af højeste kvalitet, der varer hele livet. Granit er nemlig en natursten, som fra naturens side er udstyret med en kraftig hårdhed, der gør det umådelig slidsikkert.​

En udendørs gulvbelægning i granit og polyurethan er derfor både en utrolig holdbar og tidløs løsning, som tilmed ikke kræver den store vedligeholdelse. Uanset hvor ekstreme vejrforholdene kan blive, så er vores udendørs granitløsninger praktisk talt uforgængelig.

Hvis du i stedet ønsker en indendørsbelægning med særpræg og kant, bør du se nærmere på vores unikke designgulve. Med et designgulv kan du forskønne alle ejendommens rum med betagende farvenuancer og et væld af flotte mønstre. Særligt er vores New York design et meget populært valg, som med sit rå betonlook giver den helt rette New Yorker-stil og stemning.

 

Kvalitetssikkert resultat

Vi har stor erfaring inden for udendørsbelægninger og sikrer alle vores kunder et smukt, kvalitetssikkert og slidstærkt resultat, der holder i mange år frem.

​Uanset om du skal have udført en gulvbelægning i Aalborg, Aarhus, Odense eller København, så tilbyder vi landsdækkende gulvservice.

Vil du vide mere om vores udendørs belægning, eller er du i tvivl om, hvilken gulvløsning der passer bedst til dine behov, så kontakt os på telefon 71 74 15 21 og få den rette vejledning fra fagkyndige gulveksperter.​

Få et uforpligtende tilbud

Hos os får du altid et uforpligtende tilbud på en unik gulvløsning.​

Eller ring til os på  71 74 15 21