Erhverv

Gulve til erhverv

Vi leverer robuste og langtidsholdbare gulve til en lang række erhverv og brancher. Se vores udvalg nedenfor af gulve til bl.a. butik, værksted og køkken.

Læs mere om industrigulve
Fang os på:
E-mail:
Direkte: 71 74 15 21
5 års garanti på gulve ift. AB18
Tilfredshedsgaranti
Opløsningsfri produkter
Ingen opstartsgebyr

Gulve til erhverv

Hos Vestbjerg Epoxygulve tilbyder vi specialbelægning af gulve med bl.a. epoxy og polyurethan til en lang række brancher og industrier, hvor der stilles store krav til belastning, slid og rengøring. Vi tilbyder gulvløsninger til alt fra butikker og kontormiljøer til autoværksteder, storkøkkener og industriproduktion. Det er vigtigt, når der skal vælges en gulvløsning til virksomheden, at du har overvejet, hvilke belastningsgivende funktionskrav gulvet skal kunne overholde.

Du bør derfor overveje hvilke kemiske, mekaniske og termiske belastninger industrigulvet skal kunne modstå. På den måde er du sikker på at vælge en funktionsdygtig gulvbelægning, som lever op til skrappe myndighedskrav. Sammen med os er du altid garanteret et stærkt og langtidsholdbart gulv med en lang række fordele.

 

Robuste gulve til butik, køkken, værksted og industri

I dag er der mange høje krav og standarder, når det kommer til valg af gulv i en bred vifte af industrier. Derfor er det vigtigt, at du har gjort det klart, hvad der kræves i din branche, så du garanterer dine medarbejdere en sikker arbejdsplads og et rengøringsvenligt arbejdsmiljø. Ingen af Vestbjerg Epoxygulves produkter indeholder opløsningsmidler, og du er derfor garanteret, at vi lever op til alle gængse miljøkrav, hvad end du søger New Yorker-gulv til butik og kontor, køkkenindustrigulv, gulv til værksteder eller industrigulv.

Med New Yorker-gulve får du et moderne og unikt betongulv, der er særlig populært i butikker, kontormiljøer, showrooms og lignende erhvervslokaler. Hvis du ønsker, at rummet skal emme af minimalisme og det industrielle look, så vil vi anbefale denne løsning. Der er i dag meget høje krav og standarder i levnedsmiddelindustrien, også når det kommer til den rette gulvbelægning. Gulvene skal nemlig være sikre at bevæge sig på, de skal kunne klare termisk chok i form frost og kogende væske, samtidig med at de skal være lette at rengøre, så man kan bevare en topklasse hygiejne – hver dag. Dette er du garanteret med vores køkken-industrigulve.

Et værkstedsgulv skal klare belastning fra mange maskiner og køretøjer samt klare hårde miljøer som olie, kemi og lignende krasbørstige midler. Derfor er det vigtigt, at du vælger en velafprøvet og veldokumentet gulvløsning, der er afprøvet i netop din branche. Vores industrigulve til bl.a. værksteder har mange fordele såsom at de tåler mekaniske belastninger, giver mulighed for belægning med lav trinstøj, kan laves skridsikre og er rengøringsvenlige og kemikalieresistente.

 

Vestbjerg Epoxygulve – din professionelle erhvervsgulvbelægger

Med Vestbjerg Epoxygulve som din professionelle gulvbelægger, vil du være garanteret gulvresultater, som er stærke og langtidsholdbare, der nemt kan klare tunge belastninger – og det er, uanset om det drejer sig om fladelast, rullelast eller vibrationer fra større maskiner.

Når det kommer til at vælge et højkvalitetsgulv, er det vigtigt ikke at gå kompromis med kvaliteten. Det vil nemlig som oftest ende med et dårligt slutresultat eller for tidlige gulvskader – og det gælder både for virksomheder og køb til private. Hvis du ønsker at kontakte Vestbjerg Epoxygulve og få os med på råd, når du skal vælge et gulv, er vi altid blot en opringning eller en e-mail væk. Vi lytter altid til dine behov, ønsker og krav, hvor vi vil skræddersy en løsning på baggrund af disse.

Få et uforpligtende tilbud

Hos os får du altid et uforpligtende tilbud på en unik gulvløsning.​

    Eller ring til os på  71 74 15 21