Privat

​Polyurethan gulve

Vi har stor erfaring med belægning af polyurethangulve indendørs såvel som udendørs. Se vores tidligere arbejde med det fugefri gummigulv i det nedenstående.

Læs mere om ​Polyurethan gulve
Fang os på:
E-mail:
Direkte: 71 74 15 21
5 års garanti på gulve
Tilfredshedsgaranti
Opløsningsfri produkter
Ingen opstartsgebyr

​Polyurethan gulve

Ligesom epoxy gulve, er polyurethan gulve eftertragtede på grund af belægningens fænomenale belastningsevne, rengøringsvenlige overflade og mulighed for at vælge blandt et utal af skønne farver.

Som følge af polyurethan gulvets stigende popularitet fravælger flere og flere de gængse linoleumsgulve og vinylgulve, da polyuretanets enestående evner er svære at hamle op med.

Polyurethan gulve kan anvendes i såvel private hjem som i erhvervsbranchen og kommunale institutioner. Her har både fabrikker, daginstitutioner og boligejere har fået øjnene op for de mange fordele, som denne miljøvenlige gulvtype tilbyder.

Polyurethan gulve kan desuden anvendes som både indendørs og udendørs belægning, da det er vandtæt, slidstærkt og resistent over for alle typer rengøringsmidler. Du kan som boligejer med stor fordel anvende polyuretan gulve i hele huset.

 

Polyurethan bruges bl.a. til:

  • ​Børneværelser
  • Køkkener
  • Entre
  • Gang
  • Stue
  • Forretninger
  • Fitnesscentre
  • Sportshaller
  • Institutioner

Fugefrit gummigulv, der mindsker lydniveauet

Polyurethan gulve kan mest af alt sammenlignes med et fugefrit gummigulv. Et polyurethan gulv er nemlig en fleksibel og blød belægning uden samlinger, der giver en formidabel gangkomfort og et behageligt underlag at stå på. Ligeledes er et af gummigulvets mange fordele, at det har en lyddæmpende effekt fra fodtrin og bump.

De støddæmpende og lydisolerende evner er også årsagen til at mange daginstitutioner, skoler, fitnesscentre og sportshaller anvender polyurethan gulve. Disse modstandsdygtige egenskaber er nemlig at foretrække i større lokaler med høj støjbelastning, megen daglig trafik og aktivitet. Foruden at beskytte børn og voksne mod faldskader, så bliver både gulv og udstyr skærmet med et gummigulv i polyurethan.

 

Vælg den rigtige gulvløsning

​Et gummigulv i polyurethan mindsker lydniveauet og gør underlaget mere behageligt at færdes på. Du kan tilmed vælge et polyurethan gulv i stort set den farvenuance, du ønsker. Men selvom at polyurethan gulve gør sig godt på tværs af erhverv, er det vigtigt at overveje både design, funktion og brugssituationer, så du vælger den rigtige gulvløsning. Polyrethan gulve kan altid anvendes i hele huset.

Hvis du eksempelvis har behov for et slidstærkt og rengøringsvenligt gulv til industriproduktion, der kan tåle tunge mekaniske belastninger, så kan det være en fordel at anvende et industrigulv med epoxybelægning.

Er du i tvivl om, hvorvidt polyurethan er den rette løsning til dit gulv? Så tag Vestbjerg Epoxygulve med på råd. Sammen finder vi den helt rigtige løsning, der stemmer overens med dine behov. Kontakt os på telefon 71 74 15 21, hvor vores kompetente gulveksperter sidder klar til at besvare dine spørgsmål.

Få et uforpligtende tilbud

Hos os får du altid et uforpligtende tilbud på en unik gulvløsning.​

Eller ring til os på  71 74 15 21