Vestbjerg epoxygulve erhverv

Kontormiljøer

Vi er eksperter i at lave stemningsskabende gulvbelægning til alle slags kontormiljøer. Nedenfor kan du se et udpluk af vores gulve i forskellige kontorrum.

Kontormiljøer

Perfekte gulve til kontormiljøer

Der er mange krav til kontorets indretning og funktionalitet. Med den rette gulvbelægning kan du skabe præcis den stemning, du ønsker på dit kontor.

Vestbjerg Epoxygulve er eksperter, når det kommer til belægning af gulve til kontorer, butikker og andre miljøer, der stiller høje forventninger til rummets indretning og gulvenes kvalitet og funktionalitet. Vi tilbyder specialbelægning af gulve, blandt andet af epoxy eller polyurethan, som er holdbare og populære løsninger. Sidstnævnte kan designes præcist efter dine ønsker og er ekstremt funktionelt i kontormiljøer.

Kontormiljøer

Fordele ved vores gulve på kontoret

Vores gulve har et væld af funktionelle fordele, der vil komme jer til gode i et kontormiljø.

 

Det skal være muligt at få skræddersyet sit gulv efter egne ønsker. Derfor har vi hos Vestbjerg Epoxygulve flere valgmuligheder, der kan kombineres på mange måder efter dine ønsker.

 

Både vores epoxygulve og polyuretangulve er ekstremt slidstærke, hvilket er nødvendigt til et kontor, der ofte er velbesøgt og fuld af aktivitet. Gulvet skal derfor kunne klare at blive brugt fra morgen til aften, alle ugens dage, uden at tage skade. Samtidig, kan gulvets udseende påvirke atmosfæren på kontoret en del. Polyurethangulve er en god løsning til kontorer, da de er holdbare, lette at rengøre og behagelige at bevæge sig rundt på. Derudover laves de endda også i et design, som er skræddersyet til dig og dit kontor.

Polyurethangulvene kan også belægges med et ekstra dæmpende lag. Det betyder, at støjen på kontoret kan reduceres markant, hvilket kan bidrage positivt til medarbejdernes trivsel.

Giv dine gulve det rigtige look

Med polyurethangulve er det nemt at skabe præcis den stemning, du ønsker, da de kommer med uendeligt mange designmuligheder. Mulighederne inkluderer mange forskellige farver og strukturer, som du kan kombinere præcist, som det passer dig.

Ønsker du et mere industrielt look til kontoret, er epoxygulve en god løsning. Om du er til det rå new yorker gulv, eller et gulv med et mere markant design, kan epoxy helt sikkert klare opgaven.

Læs mindre Læs mere

Kontormiljøer

Nu også EPI-partner

Vestbjerg Epoxypoxygulve er nu officielt samarbejdspartner med EPI-Danmark! EPI-Danmark er en del af det hollandske familiefirma EPI-Group. De har over 30 års erfaring med produktion af syntetiske gulve i høj kvalitet.

 

Gulvene produceres til mange formål og med mange forskellige designmuligheder. Produktudviklingen er konstant hos EPI for at sikre, at de altid kan tilbyde up-to-date og holdbare løsninger. EPI-Danmark har desuden en stærk CSR-profil og arbejder hele tiden på at udvikle miljøvenlige løsninger.

 

Som stolt EPI-partner betyder det, at vi hos Vestbjerg Epoxygulve nu kan levere EPI-Danmarks kvalitetsgulve ud til vores kunder – og vi kan næsten ikke vente!

Læs mindre Læs mere

Kontormiljøer

Vestbjerg Epoxygulve står altid klar til at vejlede

Er du i tvivl om hvilket gulv, der er den perfekte løsning til dig og dit kontor? Så er Vestbjerg Epoxygulve det rigtige sted at starte.

 

Uanset hvor i landet du befinder dig, er svaret: ja! Vi kan sagtens komme og lægge et nyt, robust og flot gulv på dit kontor. Så trænger kontoret til en opfriskning, eller skal der indrettes et helt nyt kontormiljø, er du mere end velkommen til at kontakte os allerede i dag, og få mere af vide. Vores kompetente gulveksperter sidder altid klar til at hjælpe dig!

 

Har du spørgsmål, vil vi mere end gerne hjælpe dig på vej. Derfor kan du altid kontakte os på telefon +45 70 40 49 51 eller udfylde vores kontaktformular på hjemmesiden. Så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.

Læs mindre Læs mere

Kontormiljøer

Vestbjerg Epoxygulve - Det sikre valg i Jylland

Hos Vestbjerg Epoxygulve benytter vi altid den nyeste viden indenfor gulvlægning. Befinder din gulvopgave sig i Jylland, er der ikke langt fra ord til handling. Vi holder til i Silkeborg i Midtjylland, så vi er placeret godt centralt. Derfor kan vi nå ud til alle gulvopgaver i Jylland – store som små.

Vi har mange års erfaring og er specialiserede i alle former for overfladebehandlinger med epoxy, Polyurethan, akryl og cementbaseret New Yorker belægninger.

Ønsker du god rådgivning, de bedste gulve på markedet og 5 års garanti i følge AB18? Så skal du vælge Vestbjerg Epoxygulve, som din foretrukne gulvleverandør i Jylland.

Læs mindre Læs mere

Indhent et tilbud