Vestbjerg epoxygulve Privat

New Yorker Design

Ønsker du gulve med et råt betonlook? Så se eksempler på vores arbejde med New Yorker Designgulve nedenfor, hvor du har mulighed for at vælge imellem flere farver og mønstre.

5 års garanti på gulve ift. ab18

Tilfredshedsgaranti

Opløsningsfri produkter

Ingen opstartsgebyr

New Yorker Design

New Yorker gulv - Gulv med råt betonlook

Materialerne epoxy, akryl og polyurethan har længe været kendt i industrien, og nu har private boligejere, lejlighedsejere og virksomheder også muligheden for at få de slidstærke og moderne gulvtyper.

 

​Epoxy belægningens høje slidstyrke, de fugefri overflader samt muligheden for at vælge blandt mange forskellige naturfarver, opsigtsvækkende farvevarianter og usædvanlige mønstre, gør denne gulvtype utrolig populær i både trendy kontorindretninger og private hjem.

 

Et rent epoxy gulv er dog ikke den eneste mulighed, hvis du ønsker et fugefrit og slidstærkt gulv, der samtidig kan skabe et personligt udtryk og en nutidig boligindretning. Hos os kan du vælge blandt flere forskellige designgulve med hver deres særpræg. Særligt passer vores New Yorker gulv perfekt ind i en moderne indretningsstil, hvor rummet gerne må havet et mere råt og industrielt udtryk.

 

Et gulv med New York design er et godt alternativ til eksempelvis klinkerne i køkkenet og i bryggerset, hvor både design og funktionalitet skal gå hånd i hånd. Gulvløsningen kan desuden lægges ovenpå eksisterende klinker og er samtidig fortræffelig til gulvvarme.

Læs mindre Læs mere

New Yorker Design

Specialbelægning af gulve med New York design

New Yorker gulve er en forholdsvis ny gulvtype, der består af flere materialelag for at skabe det eftertragtede rå betonlook.

Hos Vestbjerg Epoxygulve udfører vi først en belægning med et lag epoxy og efterfølgende en Weber indfarvet flydemørtel. Dernæst bliver gulvet poleret og belagt med endnu et lag epoxy og der afsluttes med en polyurethan matlak for at give gulvet den helt rette finish.

Du kan få betonlooket i flere rå farvevarianter og mønstre, altid i mat overflade. Find inspiration på vores facebookside, hvor du kan se endnu flere billeder af de nyeste gulve med New York design, som vi har udført hos både private boligejere og virksomheder.

Hos Vestbjerg Epoxygulve udfører vi alle specialbelægninger og overfladebehandlinger af gulve med stor professionalisme og ordentlighed. Hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder for et gulv med New York design af højeste kvalitet, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 70 40 49 51.

Læs mindre Læs mere

New Yorker Design

Vestbjerg Epoxygulve - Det sikre valg i Jylland

Hos Vestbjerg Epoxygulve benytter vi altid den nyeste viden indenfor gulvlægning. Befinder din gulvopgave sig i Jylland, er der ikke langt fra ord til handling. Vi holder til i Silkeborg i Midtjylland, så vi er placeret godt centralt. Derfor kan vi nå ud til alle gulvopgaver i Jylland – store som små.

Vi har mange års erfaring og er specialiserede i alle former for overfladebehandlinger med epoxy, Polyurethan, akryl og cementbaseret New Yorker belægninger.

Ønsker du god rådgivning, de bedste gulve på markedet og 5 års garanti i følge AB18? Så skal du vælge Vestbjerg Epoxygulve, som din foretrukne gulvleverandør i Jylland.

Læs mindre Læs mere

Indhent et tilbud