Vestbjerg epoxygulve erhverv

New Yorker gulve

Vi har stor erfaring med at belægge urbane New Yorker-gulve og New Yorker Raw til erhverv. Du kan se et udpluk fra bl.a. butikker, kontorer og showrooms nedenfor.

New Yorker gulve

New Yorker gulve til erhverv

Søger du et designgulv til din virksomhed, som er råt og minimalistisk, så er Vestbjerg Epoxygulve din leverandør. Med et New Yorker designgulv eller New Yorker Raw-gulv får du et moderne og unikt betongulv, der er særligt populært i butikker, kontormiljøer, showrooms og lignende erhvervslokaler.

 

Hos Vestbjerg Epoxygulve tilbyder vi specialbelægning af New Yorker gulve i flere imponerende farver med mulighed for tilvalg af mønstre og eksklusive farvespil. Med denne type gulv har du også mulighed for at vælge imellem flere forskellige overfladebehandlinger som f.eks. mat eller blank. Med New Yorker designgulve får du et anderledes og unikt alternativ til de traditionelle gulvtyper som trægulve, klinker og laminat.

 

Har du allerede et lækkert betongulv i dit hjem, og ønsker du at bevare dets udtryk? Så kan New Yorker Raw være belægningsløsningen for dig. Ved New Yorker Raw kommer der en klar belægning på det allerede eksisterende betongulv, og du vil se en markant forandring i dit gamle betongulv.

Læs mindre Læs mere

New Yorker gulve

New Yorker gulve til kontorer og showrooms

Foruden at være æstetisk og moderne i sit udtryk, så er der også mange andre fordelagtige egenskaber og kvaliteter ved at investere i et New Yorker gulv i sin butik, kontor, showroom eller lignende. New Yorker gulvet kan designes og udføres ud fra en lang af række muligheder, hvilket gør, at du kan designe dit gulv efter virksomhedens nuværende indretning, interiør og farvevalg.

 

Hvad end du søger klassiske naturfarver eller ønsker at få mere farve og liv til at fremhæve lokalets attributter, så kan vi i samråd med dig få leveret et slutresultat, der matcher alle dine forventninger. Med New Yorker gulve får du en fugefri overflade med en høj slidstyrke, som mindsker risikoen for arbejdsulykker eller fremtidige reparationer på grund af uhensigtsmæssige samlinger. Gulvet er samtidig yderst nemt at rengøre, når de daglige rengøringsrutiner skal udføres.

 

Vestbjerg Epoxygulve designgulve består af cementbaserede belægninger, som indfarves efter dine ønsker. Vi udfører moderne New Yorker gulve ved brug af en epoxybaseret primer og indfarvet flydemørtel for afslutningsvis at belægge gulvet med et nyt lag epoxy. For at give gulvets flotte finish fuldbringer vi belægningen med en topcoat i polyurethan. Det lyder måske som en længerevarende proces, men det er det langt fra. Lagene har nemlig korte tørre- og hærdetider.

Læs mindre Læs mere

New Yorker gulve

Forskellen på alm. New Yorker & New Yorker raw

Nu tænker du sikkert, hvad er så forskellen på almindelig New Yorker gulv og New Yorker Raw? Det er faktisk en stor forskel. Forskellen på vores almindelige New Yorker gulve og vores New Yorker Raw er, at vi på almindelig New Yorker selv skaber looket i overfladen. Det vil sige, at vi  skaber gulvets farve og finish, og du dermed har mulighed for selv at vælge farveudtryk samt tilvalg af mønstre og farvespil.

 

Ved Raw bruger vi derimod det eksisterende betonsgulvs udtryk og belægge det med en transparent topcoat. Du genbruger og fremhæver på den måde betongulvets overflade, hvorfor vi altså ikke belægger med en ny farve eller mønster. Med New Yorker Raw har du mulighed for at vælge imellem forskellige overfladebehandlinger som f.eks. mat eller blank, alt efter hvordan du ønsker at fremhæve dit betongulvs spor af ælde og slitage.

 

Mange danskere foretrækker, at deres virksomhed emmer af patina, hvor New Yorker Raw er en måde at gøre det på en smuk, charmende og fascinerende måde, der får folk til at tænke tilbage på gamle bygninger og lokaler fra industriproduktioner eller det industrielle New York, som gulvet er opkaldt efter.

Læs mindre Læs mere

New Yorker gulve

Skab et urbant beton-look med Vestbjerg Epoxygulve

Hos Vestbjerg Epoxygulve har vi stor erfaring med alle typer kundeopgaver indenfor specialbelægning af robuste og personligt designede epoxy- og polyurethangulve. Ingen af vores produkter indeholder opløsningsmidler, og du er derfor garanteret, at vi lever op til alle gængse miljøkrav på området.

 

Ønsker du at høre mere om vores New Yorker gulve, eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud på en gulvløsning til din arbejdsplads? Så kontakt Vestbjerg Epoxygulve allerede i dag. Vores eksperter sidder klar til at besvare din henvendelse.

Læs mindre Læs mere

New Yorker gulve

Vestbjerg Epoxygulve - Det sikre valg i Jylland

Hos Vestbjerg Epoxygulve benytter vi altid den nyeste viden indenfor gulvlægning. Befinder din gulvopgave sig i Jylland, er der ikke langt fra ord til handling. Vi holder til i Silkeborg i Midtjylland, så vi er placeret godt centralt. Derfor kan vi nå ud til alle gulvopgaver i Jylland – store som små.

Vi har mange års erfaring og er specialiserede i alle former for overfladebehandlinger med epoxy, Polyurethan, akryl og cementbaseret New Yorker belægninger.

Ønsker du god rådgivning, de bedste gulve på markedet og 5 års garanti i følge AB18? Så skal du vælge Vestbjerg Epoxygulve, som din foretrukne gulvleverandør i Jylland.

Læs mindre Læs mere

Indhent et tilbud