Vestbjerg epoxygulve erhverv

Køkkenindustri

Vi udfører professionelle specialgulve til køkkenindustrien, der overholder alle de høje krav og standarder i levnedsmiddelindustrien. Se et udpluk af vores køkken-industrigulve nedenfor.

Køkkenindustri

Køkkenindustri

Der er meget høje krav og standarder i levnedsmiddelindustrien, også når det kommer til den rette gulvbelægning. Hvad end du arbejder i et storkøkken, industrikøkken, restaurant, cafeteria, kølerum eller lignende, er det vigtigt at have en sikker arbejdsplads og et rengøringsvenligt miljø, hvor en fugefri gulvløsning, er den oplagte mulighed for det.

 

Gulve i fødevareindustrien skal nemlig garantere, at det er sikkert at bevæge sig på dem, at de kan klare termisk chok i form frost og kogende væske, samtidig med at de skal være lette at rengøre, så man kan bevare en topklasse hygiejne – hver dag.

 

Vestbjerg Epoxygulve udfører landsdækkende specialbelægninger med bl.a. epoxy og polyurethan, der tilgodeser de ovenstående påbud, hvor vi kan skræddersy en gulvløsning, der passer til dine behov og overholder de danske myndighedskrav.

Læs mindre Læs mere

Køkkenindustri

Krav til køkkengulve i levnedsmiddelindustrien

Når du skal have valgt gulv til den pågældende branche, som du arbejder indenfor i levnedsmiddelindustrien, er det vigtigt, at du tager højde for, hvad der produceres i de pågældende lokaler. Nogle af de mere gængse krav til køkken-industrigulve lyder bl.a. på, at gulvet skal være:

  • rengøringsvenligt
  • resistent over for termisk chok
  • stor slidstyrke overfor mekanisk og kemisk slitage
  • fald- og arbejdssikret

 

Foruden de nævnte påbud kan der være andre lovmæssige krav, som din branche skal være opmærksom på, når kommer til valg af industrigulve. Det er derfor essentielt, at du holder dig opdateret på dette, når vi i samarbejde skal lave en gulvløsning til dig.

 

Uanset hvilken form for industriproduktion, du er en del af, er det vigtigt at have valgt en gulvløsning, som overholder de belastningsgivende funktionskrav i det pågældende arbejdsmiljø. Som din professionelle gulvbelægger, er du garanteret stærke og langtidsholdbare gulve med en lang række fordele – uanset om du vælger epoxy eller polyurethan.

Læs mindre Læs mere

Køkkenindustri

Fordele ved industrigulve

  • tåler mekaniske belastninger
  • mulighed for belægning med lav trinstøj
  • kan laves skridsikkert
  • er behagelige at gå på
  • er rengøringsvenlige og kemikalieresistente.

 

Med industrigulve får du en solid og konkurrencedygtig løsning, hvor du er garanteret et langtidsholdbart gulv. Det skyldes, at vores industrigulve er fugefrie, hvilket vil sige, at de har ingen samlinger eller andre svage punkter, som muligvis skal repareres om nogle år.

Læs mindre Læs mere

Køkkenindustri

Vestbjerg Epoxygulve - Sammen finder vi specialgulv til din branche

Hos Vestbjerg Epoxygulve udfører vi professionelle løsninger i samarbejde med vores kunder, uanset opgavens type, størrelse eller kompleksitet. Med vores landsdækkende gulvservice kan vi være behjælpelige på din arbejdsplads, hvad end den er placeret i Aarhus, Aalborg, Odense eller København. Sammen kan vi finde specialgulv til din branche på baggrund af dine behov og ønsker samt de opgældende krav på området.

 

Er du derimod interesseret i specialbelægning i dit private hjem, kan Vestbjerg Epoxygulve også stå dig til rådighed, hvor vi blandt andet tilbyder belægninger i garager, værksteder, køkkener, altaner og mange andre indendørs såvel som udendørs områder.

 

Ønsker du at komme i kontakt med Vestbjerg Epoxygulve? Så skal du være mere end velkommen til at gøre det allerede i dag. Så vil du få svar på alle dine spørgsmål vedrørende køkkengulve, industrigulve og vores typer belægning.

Læs mindre Læs mere

Køkkenindustri

Vestbjerg Epoxygulve - Det sikre valg i Jylland

Hos Vestbjerg Epoxygulve benytter vi altid den nyeste viden indenfor gulvlægning. Befinder din gulvopgave sig i Jylland, er der ikke langt fra ord til handling. Vi holder til i Silkeborg i Midtjylland, så vi er placeret godt centralt. Derfor kan vi nå ud til alle gulvopgaver i Jylland – store som små.

Vi har mange års erfaring og er specialiserede i alle former for overfladebehandlinger med epoxy, Polyurethan, akryl og cementbaseret New Yorker belægninger.

Ønsker du god rådgivning, de bedste gulve på markedet og 5 års garanti i følge AB18? Så skal du vælge Vestbjerg Epoxygulve, som din foretrukne gulvleverandør i Jylland.

Læs mindre Læs mere

Indhent et tilbud