Vestbjerg epoxygulve erhverv

Værksted

Vi er eksperter i belægning af industrigulve til værksteder, hvor der påkræves høj belastningsevne. Se eksempler på værkstedgulve nedenfor.

Værksted

Værksted

Når du skal finde et gulv til dit værksted, hvor der kommer mange maskiner og køretøjer samt skal klare hårde miljøer som olie, skidt og lignende, er det vigtigt, du udvælger dem på baggrund, at de kan varetage disse belastningskrav. Det vil sige, du skal være klar over helt præcis, hvilke belastninger det skal kunne modstå. På den måde kan du være sikker på, at det er en modstandsdygtig gulvbelægning, som lever op til myndigheders skrappe krav på området.

 

Vestbjerg Epoxygulve er eksperter, når det kommer til belægning af industrigulve til værksteder, butikker, køkkener og lignende industrier. Med os som din professionelle gulvbelægger, vil du være garanteret stærke og langtidsholdbare løsninger, der kan klare tunge belastninger – uanset om det drejer sig om fladelast, rullelast eller vibrationer fra større maskiner.

Læs mindre Læs mere

Værksted

Hvorfor skal du vælge industrigulve til dit værksted

Der er mange gode grunde til, at du skal vælge industrigulve med epoxybelægning som kvalitetsløsning. Epoxybelægning er en velafprøvet og dokumenteret gulvløsning, som er afprøvet i mange typer brancher som fabrikker, laboratorier og værksteder.

 

Dog kan du med fordel også vælge polyurethan gulv til dit værkstedsgulv, da det besidder samme slidstyrke, er lydisolerende og mindsker støj i større lokaler. Begge løsninger er fugefrie, har ingen samlinger eller andre svage punkter, som kan risikeres at skulle repareres senere hen. Du skal derfor ikke bekymre dig om at udskifte det foreløbigt.

 

Foruden de allerede nævnte fordele ved industrigulve, så investerer du i et gulv som:

  • tåler mekaniske belastninger
  • giver dig mulighed for belægning med lav trinstøj
  • kan laves skridsikkert
  • er behageligt at gå på
  • er rengøringsvenligt og kemikalieresistent

 

Hos Vestbjerg Epoxygulve udfører vi vores industrigulve, uanset opgavens størrelse, omfang eller kompleksitet, der kan klare store mekaniske belastning fra diverse paller og køretøjer samt støj fra trin og bump. Ved at investere i et epoxy gulv eller polyurethan gulv som dit industrigulv får du en solid og konkurrencedygtig løsning.

Læs mindre Læs mere

Værksted

Værkstedsgulv med høj belastningsevne

Når det kommer til at vælge et højkvalitets værkstedsgulv, er det vigtigt ikke spare på kvaliteterne. Det vil nemlig som oftest ende med et dårligt slutresultat eller for tidlige skader. Hvis du ønsker at få os med på råd, når du skal vælge et værkstedsgulv, er vi altid blot en opringning væk. Vi lytter til dine behov, ønsker og krav, hvor vi vil skræddersy en løsning på baggrund af disse.

 

Kontakt Vestbjerg Epoxygulve i dag og få svar på alle dine spørgsmål vedrørende kældergulve, epoxy eller polyurethan. Vores gulveksperter sidder klar til at besvare din henvendelse. Uanset om gulvbelægningen skal udføres i Aalborg, Aarhus, Odense eller København, så tilbyder vi landsdækkende gulvservice og vejleder gerne, så du får præcis det gulv, du ønsker.

Læs mindre Læs mere

Værksted

Vestbjerg Epoxygulve - Det sikre valg i Jylland

Hos Vestbjerg Epoxygulve benytter vi altid den nyeste viden indenfor gulvlægning. Befinder din gulvopgave sig i Jylland, er der ikke langt fra ord til handling. Vi holder til i Silkeborg i Midtjylland, så vi er placeret godt centralt. Derfor kan vi nå ud til alle gulvopgaver i Jylland – store som små.

Vi har mange års erfaring og er specialiserede i alle former for overfladebehandlinger med epoxy, Polyurethan, akryl og cementbaseret New Yorker belægninger.

Ønsker du god rådgivning, de bedste gulve på markedet og 5 års garanti i følge AB18? Så skal du vælge Vestbjerg Epoxygulve, som din foretrukne gulvleverandør i Jylland.

Læs mindre Læs mere

Indhent et tilbud