Vestbjerg epoxygulve Privat

Polyurethan gulve

Vi har stor erfaring med belægning af polyurethangulve indendørs såvel som udendørs. Se vores tidligere arbejde med det fugefri gummigulv i det nedenstående.

Polyurethan gulve

Polyurethan gulve

Ligesom epoxy gulve, er polyurethan gulve (også kendt som PU-gulve) eftertragtede på grund af belægningens fænomenale belastningsevne, rengøringsvenlige overflade og mulighed for at vælge blandt et utal af skønne farver.

 

Som følge af polyurethan gulvets stigende popularitet fravælger flere og flere de gængse linoleumsgulve og vinylgulve, da polyuretanets enestående evner er svære at hamle op med.

 

Polyurethan gulve kan anvendes i såvel private hjem som i erhvervsbranchen og kommunale institutioner. Her har både fabrikker, daginstitutioner og boligejere har fået øjnene op for de mange fordele, som denne miljøvenlige gulvtype tilbyder.

 

Polyurethan gulve kan desuden anvendes som både indendørs og udendørs belægning, da det er vandtæt, slidstærkt og resistent over for alle typer rengøringsmidler. Du kan som boligejer med stor fordel anvende polyuretan gulve i hele huset.

Læs mindre Læs mere

Polyurethan gulve

PU-gulve bruges bl.a. til:

  • ​Børneværelser
  • Køkkener
  • Entre
  • Gang
  • Stue
  • Forretninger
  • Fitnesscentre
  • Sportshaller
  • Institutioner

Polyurethan gulve

Fugefrit gummigulv, der mindsker lydniveauet

Polyurethan gulve kan mest af alt sammenlignes med et fugefrit gummigulv. Et PU-gulv er nemlig en fleksibel og blød belægning uden samlinger, der giver en formidabel gangkomfort og et behageligt underlag at stå på. Ligeledes er et af gummigulvets mange fordele, at det har en lyddæmpende effekt fra fodtrin og bump.

 

De støddæmpende og lydisolerende evner er også årsagen til at mange daginstitutioner, skoler, fitnesscentre og sportshaller anvender polyurethan gulve. Disse modstandsdygtige egenskaber er nemlig at foretrække i større lokaler med høj støjbelastning, megen daglig trafik og aktivitet. Foruden at beskytte børn og voksne mod faldskader, så bliver både gulv og udstyr skærmet med et gummigulv i polyurethan.

Læs mindre Læs mere

Polyurethan gulve

Vælg den rigtige gulvløsning

Et gummigulv i polyurethan mindsker lydniveauet og gør underlaget mere behageligt at færdes på. Du kan tilmed vælge et polyurethan gulv i stort set den farvenuance, du ønsker. Men selvom at PU-gulve gør sig godt på tværs af erhverv, er det vigtigt at overveje både design, funktion og brugssituationer, så du vælger den rigtige gulvløsning. Polyrethan gulve kan altid anvendes i hele huset.

 

Hvis du eksempelvis har behov for et slidstærkt og rengøringsvenligt gulv til industriproduktion, der kan tåle tunge mekaniske belastninger, så kan det være en fordel at anvende et industrigulv med epoxybelægning.

 

Er du i tvivl om, hvorvidt polyurethan er den rette løsning til dit gulv? Så tag Vestbjerg Epoxygulve med på råd. Sammen finder vi den helt rigtige løsning, der stemmer overens med dine behov. Kontakt os på telefon 70 40 09 72, hvor vores kompetente gulveksperter sidder klar til at besvare dine spørgsmål.

Læs mindre Læs mere

Polyurethan gulve

Nu også EPI-partner

Vestbjerg Epoxypoxygulve er nu officielt samarbejdspartner med EPI-Danmark! EPI-Danmark er en del af det hollandske familiefirma EPI-Group. De har over 30 års erfaring med produktion af syntetiske gulve i høj kvalitet.

 

Gulvene produceres til mange formål og med mange forskellige designmuligheder. Produktudviklingen er konstant hos EPI for at sikre, at de altid kan tilbyde up-to-date og holdbare løsninger. EPI-Danmark har desuden en stærk CSR-profil og arbejder hele tiden på at udvikle miljøvenlige løsninger.

 

Som stolt EPI-partner betyder det, at vi hos Vestbjerg Epoxygulve nu kan levere EPI-Danmarks kvalitetsgulve ud til vores kunder – og vi kan næsten ikke vente!

Læs mindre Læs mere

Polyurethan gulve

Vestbjerg Epoxygulve - Det sikre valg i Jylland

Hos Vestbjerg Epoxygulve benytter vi altid den nyeste viden indenfor gulvlægning. Befinder din gulvopgave sig i Jylland, er der ikke langt fra ord til handling. Vi holder til i Silkeborg i Midtjylland, så vi er placeret godt centralt. Derfor kan vi nå ud til alle gulvopgaver i Jylland – store som små.

Vi har mange års erfaring og er specialiserede i alle former for overfladebehandlinger med epoxy, Polyurethan, akryl og cementbaseret New Yorker belægninger.

Ønsker du god rådgivning, de bedste gulve på markedet og 5 års garanti i følge AB18? Så skal du vælge Vestbjerg Epoxygulve, som din foretrukne gulvleverandør i Jylland.

Læs mindre Læs mere

Indhent et tilbud