Vestbjerg epoxygulve Privat

Kældergulve

Vestbjerg Epoxygulve er specialister i belægning af kældergulve af bl.a. epoxy eller polyurethan, der hver har deres fordele og kvaliteter. Se et udpluk af kældergulve nedenfor.

Kældergulve

Kældergulv

Vestbjerg Epoxygulve er specialister i belægning af epoxy gulv og polyurethan gulv, der begge er oplagte muligheder som kældergulve i private hjem, hvor et fugefrit gulv er at foretrække. Kældergulve skal nemlig være af slidstærke materialer, som kan klare lidt af hvert samt være nemme af rengøre for vand, jord, kemikalier og meget andet uden at tage skade.

 

Epoxy og polyurethan har længe været det fortrukne valg i mange industribrancher – alt fra autoværksteder og motionscentre til slagterier og storkøkkener – på baggrund af deres mange fordelagtige egenskaber. Derfor er det ikke så underligt, at epoxy og polyurethan, sammen med bl.a. stengulv, har oplevet stigende popularitet i private hjem.

 

Når du skal vælge det rette kældergulv til din bolig, er det vigtigt, at du vælger et materiale, som kan klare de belastninger eller krasse midler, som du har behov for at opbevare eller arbejde med. Du skal derfor have overvejet, hvad det er, at du har tænkt dig at opbevare i din kælder, og hvad kælderrummets formål er. Her vi vil hos Vestbjerg Epoxygulve gerne være dig behjælpelige.

Læs mindre Læs mere

Kældergulve

Vælg mellem epoxy og polyurethan som dit kældergulv

Mange kældere oplever på et eller andet tidspunkt at få sig en fugtskade eller oversvømmelse. På det område kan vi hos Vestbjerg Epoxygulve ikke hjælpe, men vi kan være med til at sikre imod det, så du ender med en mere vandbestandig kælder. Hos os har vi 2 oplagte kandidater som dit kældergulv, hvor de hver har deres egne kendetegn, fordele og kvaliteter.

 

Epoxy gulv
Som kældergulv er materialet epoxy en oplagt mulighed på grund af dens store slidstyrke, skridsikkerhed og lange holdbarhed. Faktisk er epoxy 3 gange stærkere end beton og dermed det bedste gulv på markedet lige nu. Epoxy er utrolig modstandsdygtig overfor stærke kemikalier som f.eks. olie, fedt og diverse rengøringsmidler. Du skal derfor ikke bekymre dig omkring rengøring og vedligeholdelse. Vi tilbyder denne type gulv i et utal af farvevarianter og overflader, som kan give dit kældergulv et æstetisk og friskt pust, hvormed gulvet også er lysægte, hvilket vil sige, at farven ikke vil falme med tiden.

 

Polyurethan gulv
Ligesom epoxygulve har polyurethan en utrolig belastningsevne, rengøringsvenlig overflade og samme brede vifte af farvemuligheder. Polyurethan gulve kan sammenlignes med et fugefrit gummigulv på grund af dens bløde og fleksible belægning, som giver dig et behageligt underlag. Samtidig har den også en lyd- og støddæmpende effekt, som kan være en fordel under mange arbejdsopgaver og gøremål. Det gør den velegnet til, at du kan stå, gå, lege, arbejde eller træne på dette type underlag i længere tid.

Læs mindre Læs mere

Kældergulve

Kældergulve - Vælg din skræddersyede løsning

Hvis du synes tilnærmelsesvis, at bare én af vores tidligere nævnte gulvløsninger lyder som noget for dig, så er vi blot en telefonopringning væk. Er du derimod i tvivl om, hvilken gulvløsning du skal gå med til dit kældergulv? Så er du velkommen til at tage os med på råd. Hos Vestbjerg Epoxygulve lytter vi til vores kunder og laver derfor altid skræddersyede løsninger, der matcher dine behov.

 

Kontakt Vestbjerg Epoxygulve i dag og få svar på alle dine spørgsmål vedrørende kældergulve, epoxy eller polyurethan. Vores gulveksperter sidder klar til at besvare din henvendelse.

Læs mindre Læs mere

Kældergulve

Vestbjerg Epoxygulve - Det sikre valg i Jylland

Hos Vestbjerg Epoxygulve benytter vi altid den nyeste viden indenfor gulvlægning. Befinder din gulvopgave sig i Jylland, er der ikke langt fra ord til handling. Vi holder til i Silkeborg i Midtjylland, så vi er placeret godt centralt. Derfor kan vi nå ud til alle gulvopgaver i Jylland – store som små.

Vi har mange års erfaring og er specialiserede i alle former for overfladebehandlinger med epoxy, Polyurethan, akryl og cementbaseret New Yorker belægninger.

Ønsker du god rådgivning, de bedste gulve på markedet og 5 års garanti i følge AB18? Så skal du vælge Vestbjerg Epoxygulve, som din foretrukne gulvleverandør i Jylland.

Læs mindre Læs mere

Indhent et tilbud