Vestbjerg epoxygulve erhverv

Institutioner

Vi kan levere slidstærke og funktionelle gulve til institutioner. Se et udpluk af de mange muligheder nedenfor.

institutioner

Gulve til institutioner

I en institution og på en skole er det vigtigt, at skabe et godt og trygt miljø, så alle, der færdes på området, altid får en god oplevelse. Gulvene har derfor stor betydning for atmosfæren og trygheden disse steder. Hos skoler og institutioner er der altid megen aktivitet, hvilket sætter krav til et slidstærkt gulv. Det er derfor vigtigt, at gulvene tjener den rigtige funktion og kan holde til at blive brugt hver dag. Polyurethangulve og epoxygulve er ideelle løsninger, som kan matches med meget alsidige behov og har et væld af designmuligheder.

institutioner

Multifunktionelle materialer

Gulvene kan produceres til lige det formål, der er brug for. Institutioner og skoler har mange forskellige rum og arealer, der hver især har deres egen funktion. Vi kan lave gulv til bl.a.:

  • Idrætssale
  • Gangarealer
  • Klasselokaler
  • Kantiner
  • Legerum
  • Kontorarealer
  • … og meget mere!

Alle gulve laves specielt efter rummets anvendelse og behov.

institutioner

Fordele ved vores gulve i din institution

Generelt for vores gulve er, at de er fugefri, nemme at rengøre og praktisk taget vedligeholdelsesfri, hvilket gør dem ideelle til brug i en institution og på en skole.

 

Derudover er fordelene ved polyurethan- og epoxygulve mange. Polyurethangulvene har en masse praktiske egenskaber. Det er f.eks. nemt at rengøre, vedligeholdelsesfrit, sikkert og slidstærkt. Derfor er det et perfekt bud til et funktionelt gulv til en institution, hvor gulvene bruges intenst og ofte har behov for rengøring. Desuden er gulvet nemt at renovere uden at skulle udskiftes.

 

Man kan designe polyurethangulvene, præcist som man har lyst til. Materialet kommer i et væld af farver og et antal strukturer, som kan kombineres på kryds og tværs. Gulvene kan også laves med flotte blikfang og mønstre, som kan være med til at skabe en god, hyggelig stemning og liv i institutionen.

 

Til de praktiske arealer er epoxygulvet en god mulighed. Epoxy er tre gange så stærkt som beton, og egner sig derfor godt til gulv i f.eks. en parkeringskælder. Desuden bringer det et væld af designmuligheder til kontorer og andre uofficielle arealer. Hvis man ønsker et råt og moderne look, kan man med ved hjælp af epoxyen bl.a. få et new yorker gulv, som giver en helt speciel atmosfære i rummet.

Læs mindre Læs mere

institutioner

Nu også EPI-partner

Vestbjerg Epoxypoxygulve er nu officielt samarbejdspartner med EPI-Danmark! EPI-Danmark er en del af det hollandske familiefirma EPI-Group. De har over 30 års erfaring med produktion af syntetiske gulve i høj kvalitet.

 

Gulvene produceres til mange formål og med mange forskellige designmuligheder. Produktudviklingen er konstant hos EPI for at sikre, at de altid kan tilbyde up-to-date og holdbare løsninger. EPI-Danmark har desuden en stærk CSR-profil og arbejder hele tiden på at udvikle miljøvenlige løsninger.

 

Som stolt EPI-partner betyder det, at vi hos Vestbjerg Epoxygulve nu kan levere EPI-Danmarks kvalitetsgulve ud til vores kunder – og vi kan næsten ikke vente!

Læs mindre Læs mere

institutioner

Kontakt os til en uforpligtende snak

Som leverandør af dit nye gulv, går vi op i at give dig al den nødvendige viden. Derfor sidder vores dygtige gulveksperter altid klar til at hjælpe dig, med hvad end du skulle have spørgsmål til.

Hvis du vil vide mere om mulighederne for et nyt gulv i din institution, kan du kontakte os på telefon +45 70 40 49 51 eller skrive til os på mail [email protected]. Du kan også udfylde vores kontaktformular på hjemmesiden, hvis du ønsker, at vi ringer dig op til en uforpligtende snak.

institutioner

Vestbjerg Epoxygulve - Det sikre valg i Jylland

Hos Vestbjerg Epoxygulve benytter vi altid den nyeste viden indenfor gulvlægning. Befinder din gulvopgave sig i Jylland, er der ikke langt fra ord til handling. Vi holder til i Silkeborg i Midtjylland, så vi er placeret godt centralt. Derfor kan vi nå ud til alle gulvopgaver i Jylland – store som små.

Vi har mange års erfaring og er specialiserede i alle former for overfladebehandlinger med epoxy, Polyurethan, akryl og cementbaseret New Yorker belægninger.

Ønsker du god rådgivning, de bedste gulve på markedet og 5 års garanti i følge AB18? Så skal du vælge Vestbjerg Epoxygulve, som din foretrukne gulvleverandør i Jylland.

Læs mindre Læs mere

Indhent et tilbud