Vestbjerg epoxygulve Privat

Garagegulv

Vestbjerg Epoxygulve udfører garagegulve af enten epoxy eller Flake Floor, hvor du er garanteret et langtidsholdbart resultat. Se et udpluk af garagegulve nedenfor.

Garagegulv

Garagegulv

Hos Vestbjerg Epoxygulve kan du købe et slidstærkt, højkvalitets industrigulv til dit private hjem. Materialer som f.eks. epoxy er for mange brancher – i alt fra sundhedssektoren og motionscentre til autoværksteder og landbrug – det fortrukne valg på grund af dets fordelagtige egenskaber.

 

Derfor er denne gulvløsning, sammen med det æstetiske Flake Floor, blevet et hit i mange private husstande samt i deres garager og værksteder. Det skyldes gulvtypernes slidstyrke og lange holdbarhed, samtidig med at de er nemme at vedligeholde og rengøre.

 

Når man skal vælge det rette garagegulv, er det vigtigt, at man vælger et materiale, som kan klare tunge køretøjer samt olie, fedt, benzin og rengøringsmidler, uden det tager alvorligt skade. Derfor skal du have overvejet hvilke egenskaber og evner, dit garagegulv skal besidde. Ønsker du et garagegulv, som kan klare mere, end hvad et tyndt betongulv kan? Så kan vi hos Vestbjerg Epoxygulve være dig behjælpelige.

Læs mindre Læs mere

Garagegulv

Vælg mellem epoxy og flake floor til din garage

Hos Vestbjerg Epoxygulve forhandler vi 2 typer af gulv, der vil være oplagt som garage- og arbejdsgulv hos privatboliger, og som hver især har deres egne kendetegn, fordele og styrker.

 

Epoxy gulv
Epoxy gulve er kendt for deres store slidstyrke og lange holdbarhed. Epoxy er faktisk 3 gange stærkere end et betongulv, hvorfor det er den stærkeste gulvtype på markedet. Epoxy gulve er derudover nemme at vedligeholde, skridsikre og utrolig rengøringsvenlige. Vi tilbyder denne type gulv i et utal af farvevarianter og overflader, som kan give din garage et æstetisk og friskt pust.

 

Flake Floor
Flake Floor er en af mest populære trends indenfor dekorativ gulvbelægning. Flake Floor har et særligt udtryk, som minder meget om den mosaiklignende terrazzo, men hvor Flake Floor derimod er en mere prisvenlig, holdbar løsning, som er lettere at vedligeholde. Med Flake Floor har du rig mulighed for at vælge imellem en lang række farver og flagestørrelser, hvor du selv kan vælge den densitet og mønster, du ønsker at udføre på dit gulv.

Læs mindre Læs mere

GARAGEGULV​

Garagegulve - Vælg din slidstærke gulvløsning

Hvis en af vores ovennævnte langtidsholdbare og nærmest vedligeholdelsesfrie gulvtyper lyder som perfekt til din garage, så er vi blot en telefonopringning væk. Ønsker du derimod et nyt gulv til industriproduktion, laboratoriemiljøer eller sundhedssektoren, kan vi selvfølgelig også klare det med vores industrigulv.

 

​Du skal dog være sikker på, at du vælger en funktionsdygtig gulvbelægning, som lever op til de skrappe myndighedskrav og den store belastning fra diverse maskiner. Her hos Vestbjerg Epoxygulve kan vi sagtens være dig behjælpelige, så du ender med et korrekt, sikkert og lovligt gulv.

 

​Er du tvivl om, hvilken gulvløsning der er den rette for din garage? Så tag Vestbjerg Epoxygulve med på råd. Sammen finder vi den helt rigtige løsning, der stemmer overens med dine behov.

 

Kontakt Vestbjerg Epoxygulve i dag og få svar på alle dine spørgsmål vedrørende garagegulve. Vores gulveksperter sidder klar til at besvare din henvendelse.​

Læs mindre Læs mere

GARAGEGULV​

Vestbjerg Epoxygulve - Det sikre valg i Jylland

Hos Vestbjerg Epoxygulve benytter vi altid den nyeste viden indenfor gulvlægning. Befinder din gulvopgave sig i Jylland, er der ikke langt fra ord til handling. Vi holder til i Silkeborg i Midtjylland, så vi er placeret godt centralt. Derfor kan vi nå ud til alle gulvopgaver i Jylland – store som små.

Vi har mange års erfaring og er specialiserede i alle former for overfladebehandlinger med epoxy, Polyurethan, akryl og cementbaseret New Yorker belægninger.

Ønsker du god rådgivning, de bedste gulve på markedet og 5 års garanti i følge AB18? Så skal du vælge Vestbjerg Epoxygulve, som din foretrukne gulvleverandør i Jylland.

Læs mindre Læs mere

Indhent et tilbud