Vestbjerg epoxygulve Privat

Flake Floor

Vi har flere års erfaring med belægning af det dekorative Flake Floor, som minder om mosaik-lignende terrazzo. Se eksempler på vores Flake Floor-arbejde nedenfor.

Flake floor

Flake Floor

​Hos Vestbjerg Epoxygulve har du mulighed for at købe en af de mest populære trends indenfor dekorative gulvbelægning, nemlig Flake Floor, der er en mere æstetisk type epoxy gulv eller polyurethan gulv. Flake Floor har et særligt udtryk, som minder meget om den mosaiklignende terrazzo, men hvor Flake Floor derimod er en mere prisvenlig, holdbar løsning, som er lettere at vedligeholde. Du kan dermed med fordel installere denne gulvløsning i dit private hjem, garage, kælder eller lignende, hvor du ønsker at give dit gulv en mere dekorativ flair, samtidig med at det er praktisk at have.

 

Ved Flake Floor strøer man de dekorative flakes (flager) ud på den våde epoxymaling, som giver dem dette mosaiklignende udtryk, hvor flagerne er klemt fast mellem en basisbelægning og en afsluttende finish. Flagerne består enten af polymer (plast) eller reflekterende metal.

 

Med Flake Floor har du rig mulighed for at vælge imellem en lang række farver og flagestørrelser, hvor du selv kan vælge den densitet og mønster, du ønsker at udføre på dit gulv. Du kan lave mange flotte farvekombinationer mellem epoxy/polyurethan og de forskellige farvede flakes. Dette giver dig mulighed for at skabe et individuelt og unikt look til dit hjem, hvor du kan give din fantasi frie tøjler, og hvor vi hos Vestbjerg Epoxygulve hellere end gerne vil være en hjælpende hånd.

Læs mindre Læs mere

Flake floor

Epoxy eller polyurethan gulv med flakes

Flake Floor besidder nøjagtig de samme fordelagtige egenskaber som almindelig epoxy gulv eller polyurethan gulv. Forskellen er bare det æstetiske udtryk, som der er blevet foretaget med de strøede flakes. Fordelene ved epoxy og polyurethan har længe været almenkendt i mange industrielle sammenhænge på grund af deres store slidstyrke, lette rengøring og lange holdbarhed.

 

Det er derfor ikke så mærkeligt, at disse tekniske kvaliteter har bevæget sig over i privatboliger, hvor gulvene særligt egner sig til køkkener, bryggerser eller garager, hvad end du vælger at indrette dit hjem med epoxy gulv eller polyurethan gulv. Med Flake Floor kan du indrette dit hjem i de farveeffekter og farvekombinationer, du ønsker, hvor du ikke skal bekymre dig om, at farverne vil famle med tiden, da det er lysægte.

 

Hvis du overvejer at få et epoxy eller polyurethan gulv med flakes i hjemmet, bør du altid få fagkyndige fagfolk til at udføre gulvbelægningen, da det handler om at være umådelig præcis, professionel og utrolig hurtig på samme tid. Du vil dermed være garanteret et perfekt resultat.

Læs mindre Læs mere

Flake floor

Skræddersyede løsninger uanset størrelse, opgave og kompleksitet

Hos Vestbjerg Epoxygulve lytter vi altid til vores kunder, og vi tilbyder derfor skræddersyede gulvløsninger uanset størrelse, opgave og kompleksitet, hvor der er blevet taget højde for lokalets indretningsstil, funktionsbehov og anvendelsesområde. Og det gælder uanset, om du ønsker at gå med Flake Floor, New Yorker gulve eller stengulve.

 

Ønsker du at vide mere om dine Flake Floor-muligheder i dit private hjem? Så tag Vestbjerg Epoxygulve med på råd. Sammen kan vi helt sikkert finde den rigtige løsning, som passer til dine behov. Kontakt Vestbjerg Epoxygulve i dag og få svar på alle dine spørgsmål vedrørende Flake Floor gulve. Vores gulveksperter sidder klar til at besvare din henvendelse.

Læs mindre Læs mere

Flake floor

Vestbjerg Epoxygulve - Det sikre valg i Jylland

Hos Vestbjerg Epoxygulve benytter vi altid den nyeste viden indenfor gulvlægning. Befinder din gulvopgave sig i Jylland, er der ikke langt fra ord til handling. Vi holder til i Silkeborg i Midtjylland, så vi er placeret godt centralt. Derfor kan vi nå ud til alle gulvopgaver i Jylland – store som små.

Vi har mange års erfaring og er specialiserede i alle former for overfladebehandlinger med epoxy, Polyurethan, akryl og cementbaseret New Yorker belægninger.

Ønsker du god rådgivning, de bedste gulve på markedet og 5 års garanti i følge AB18? Så skal du vælge Vestbjerg Epoxygulve, som din foretrukne gulvleverandør i Jylland.

Læs mindre Læs mere

Indhent et tilbud