Vestbjerg epoxygulve Privat

Designgulve

Vestbjerg Epoxygulve tilbyder specialbelægning af designgulve i flere imponerende farvenuancer og med et væld af skønne mønstre. Tjek et udpluk af vores arbejde nedenfor.

Designgulve

Designgulve

​​Hos Vestbjerg Epoxygulve tilbyder vi specialbelægning af designgulve i flere imponerende farvenuancer og med et væld af skønne mønstre. Vores designgulve er meget populære blandt butikskæder, kommunale institutioner, erhvervsejendomme og privatboliger, hvor der ønskes et tidløst alternativ til de mere traditionelle gulvtyper som trægulve og klinker.

Designgulve

Skræddersyede gulvløsninger til offentlige institutioner, erhverv og privatboliger

Vestbjerg Epoxygulve tilbyder skræddersyede gulvløsninger, hvor både design og funktion passer til lokalets indretningsstil, funktionsbehov og anvendelsesområde. Hvad enten du er til de klassiske naturfarver eller stærke og livlige nuancer, der fremhæver dine møbler og passer til tidens trend, så kan vi udføre en professionel gulvbelægning, der lever op til alle dine forventninger.

 

Er du særlig vild med den rå New Yorker-stil, så tilbyder vi også gulvbelægning med et råt og industrielt betonlook. Vores populære New Yorker gulve fås i flere forskellige farvenuancer, der giver et eksklusivt modspil til den øvrige indretning. Designgulvets fugefrie og glatte overflade gør endvidere gulvet nemt at rengøre og vedligeholde, hvilket også er medvirkende til belægningens store popularitet.

Læs mindre Læs mere

Designgulve

Specialbelægninger med epoxy, flydmørtel og polyurethan

Designgulve er fugefri, cementbaserede gulvbelægninger, der kan indfarves efter ønske. Vi udfører slidstærke designgulve ved først at belægge underlaget med en epoxybaseret primer. Bagefter anvender vi en Weber indfarvet flydemørtel for dernæst at belægge gulvet med endnu et lag epoxy. Til sidst fuldbringes gulvbelægningen med en topcoat i polyurethan for at give gulvet en flot finish.

 

Det kræver en særlig erfaring og teknisk ekspertise at udføre specialbelægninger af gulve for at opnå det bedste resultat. Dette gælder både i anvendelsen af produkterne, men også i selve belægningsteknikken. Derfor bør du altid få en fagkyndig gulvekspert til at udføre gulvløsningen for dig. Dette gælder både belægning af designgulve, men også epoxygulve og polyurethan gulve.

 

Hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan du kan få udført et unikt og langtidsholdbart designgulv, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 70 40 09 70 for et uforpligtende tilbud.​

Læs mindre Læs mere

Designgulve

Nu også EPI-partner

Vestbjerg Epoxypoxygulve er nu officielt samarbejdspartner med EPI-Danmark! EPI-Danmark er en del af det hollandske familiefirma EPI-Group. De har over 30 års erfaring med produktion af syntetiske gulve i høj kvalitet.

 

Gulvene produceres til mange formål og med mange forskellige designmuligheder. Produktudviklingen er konstant hos EPI for at sikre, at de altid kan tilbyde up-to-date og holdbare løsninger. EPI-Danmark har desuden en stærk CSR-profil og arbejder hele tiden på at udvikle miljøvenlige løsninger.

 

Som stolt EPI-partner betyder det, at vi hos Vestbjerg Epoxygulve nu kan levere EPI-Danmarks kvalitetsgulve ud til vores kunder – og vi kan næsten ikke vente!

Læs mindre Læs mere

Designgulve

Vestbjerg Epoxygulve - Det sikre valg i Jylland

Hos Vestbjerg Epoxygulve benytter vi altid den nyeste viden indenfor gulvlægning. Befinder din gulvopgave sig i Jylland, er der ikke langt fra ord til handling. Vi holder til i Silkeborg i Midtjylland, så vi er placeret godt centralt. Derfor kan vi nå ud til alle gulvopgaver i Jylland – store som små.

Vi har mange års erfaring og er specialiserede i alle former for overfladebehandlinger med epoxy, Polyurethan, akryl og cementbaseret New Yorker belægninger.

Ønsker du god rådgivning, de bedste gulve på markedet og 5 års garanti i følge AB18? Så skal du vælge Vestbjerg Epoxygulve, som din foretrukne gulvleverandør i Jylland.

Læs mindre Læs mere

Indhent et tilbud